AĞRI / DOĞUBAYAZIT - Mevlana Celaleddin - i Rumi İmam Hatip Ortaokulu

Ağu

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında okulumuz ingilizce öğretmeni Fatma CENK'in koordinatörlüğünde öğrencilerimizle yürütmüş olduğu ''Doğru İletişimin Anahtarı (The Key to Correct Communication)'' adlı projemiz başarılı bir şekilde tamamlanarak Ulusal Kalite Etiketi'ne layık görülmüştür. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Enerjinin etkin kullanılması, israfın önlenmesi ve çevrenin korunmasına katkı sağlamak ve enerji kaynaklarının verimliliğinin artırılması amacıyla her yıl Ocak ayının ikinci haftası "Enerji Verimliliği Haftası" olarak belirlenmiştir. Bu kapsamda okulumuzdaki öğrencilere bilgilendirmeler yapılmıştır.

Ock

Muharip Gaziler Derneği Başkanı ve Kıbrıs Gazisi Resul İLHAN ve Başkan Yardımcısı Osman KURBAN ile hoş sohbetlerde bulunduk. Gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Ara

Doğubayazıt Milli Eğitim Müdürlüğünün katkısı ve okulumuz Müdür Yardımcısı ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Hüseyin ALKAN'ın çalışmalarıyla kütüphanemiz, öğrencilerimiz için hazır hale getirildi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz öğretmenlerinden Fatma CENK öğrencileri ile birlikte e-Twinning Eğitim Platformunda "Doğru İletişimin Anahtarı" adlı projesine başlamıştır. 10 Türk ve Avrupa' dan üyelerle başladıkları projenin amaçları öğrencilerin doğru iletişim kurma becerilerinin artırılması ve öğrencilerde olumlu bilinç geliştirilmesidir.

Kas

Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.

Kas

"Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz." Mustafa Kemal ATATÜRK

Ekm

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk sınavını kazanan öğrencilerimize ödülleri verildi.

Ekm

Yaşamı ve doğayı paylaşmaktan mutluluk duyduğumuz, koşulsuz sevgiyi bizlere gösteren canlarımızın günü kutlu olsun.

İmam Hatip Orta Okulları tanıtım slaytımız ve okulumuzun etkinlikleri

Haz

Okulumuzun tanıtım videosu yayınlandı.

Haz

Mevlana Celaleddin Rumi İmam Hatip Ortaokulu olarak telafide bizde varız. Aşağıdaki görsellerde yaz boyunca verilecek etkinlikler listelenmiştir.

May

Baharın gelmesiyle okulumuz şenlik ve bilim fuarı kapsamında öğrencilerimiz öğretmenlerimizin rehberliğinde yaptıkları çalışmaları çevrelerine gösterme, bilgi paylaşımları yapma imkânı buldular. Havaların güzel gitmesiyle birlikte çalışmalarımızı kendi okul bahçemizde ziyaretçilerin beğenisine sunduk.

May

Okulumuz öğrencilerini camilerin bölümlerini tanıtmak ve öğrencilerin camilere gitmelerini teşvik etmek amacıyla Merkez Bayazıt Camiye götürdük.